T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü

T.C. Sağlık Bakanlığı T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Facebook Twitter Google Plus Linkedin

Genel Müdürümüz Dr. Semih Korkut Koronavirüs Nedeniyle Sınır Kapılarında Kurulan Sahra Hastanelerini İnceledi

Güncelleme Tarihi: 05/03/2020

Ağrı_Gürbulak_Gen.Müd.Ziyaret.jpg

İlk olarak Çin'in Vuhan kentinde görülen ve dünyada birçok ülkeye yayılan ölümcül Koronavirüsün komşu ülkelerde de görülmesi üzerine Bakanlığımız, sınır kapılarında Sahra Hastaneleri kurularak giriş yapan vatandaşlarımızın muayene yapılarak gözlem altında tutulmalarına karar verildi.

Bu kapsamda Ağrı Gürbulak, Van Kapıköy, Hakkari Esendere, Iğdır Dilucu, Şırnak Habur, Artvin Sarp, Ardahan Çıldır-Aktaş, Ardahan Türkgözü sınır kapılarında Sahra Hastaneleri kuruldu.

Genel Müdürümüz Dr. Semih Korkut, Ağrı Gürbulak ve Iğdır Dilucu sınır kapılarında kurulan Sahra Hastanelerinde incelemelerde bulundu.

Ağrı_Gürbulak_Gen.Müd.Ziyaret (2).jpeg
Ağrı_Gürbulak_Sahra_Kurulum.jpeg